Horsens Trailercenter - Hattingvej 74 - 8700 Horsens

Ifor Williams CT136 Autotrailer – 2000Kg – Prisen er ekskl. ekstra udstyr

Autotrailere

Ifor Williams autotrailere er alle synonyme med sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Med en autotrailer fra Ifor Williams får du en robust og pålidelig løsning på biltransport til bl.a. motorsportsentusiaster, udlejningsvirksomheder og automobilbranchen. Ifor Williams har to serier af autotrailere med hver deres fordele.

CT serien – Alle autotrailerne i CT serien er lavet af varmegalvaniseret højstyrkestål. Du kan enten vælge en af de mindre autotrailere med fast lad, eller den store og robuste CT177 med hydraulisk vippefunktion, og med masser af muligheder for ekstraudstyr på alle modellerne, kan du få en autotrailer til ethvert behov.

TRANSPORTA – Ifor Williams Transporta er en lukket autotrailer og er en helt perfekt trailer til motorsportsentusiaster, små racing teams og ejere af klassiske biler. Transporta giver god beskyttelse mod vind og vejr, når du skal transportere og opbevare din bil.

Transporta modellerne er bygget med et holdbart galvaniseret stål chassis og fås enten med manuelt vipbart chassis eller fast chassis. Med de mange forskellige muligheder for ekstraudstyr kan du selv skræddersy din lukkede Transporta autotrailer så den passer til lige dit behov.

Viser alle 5 resultater