Horsens Trailercenter - Hattingvej 74 - 8700 Horsens

Ifor Williams GD126 Maskintrailer – 2700Kg – Prisen er ekskl. ekstra udstyr

Maskintrailere

Ifor Williams maskintrailere spænder over en lang række yderst populære kvalitets produkter blandt entreprenører og andre professionelle brugere. Maskintrailerne fra Ifor Williams er inddelt i fire serier, som hver har deres unikke fordele, og trailerne er designet til at håndtere transport af forskellige maskiner og materiel.

GH & GP-serien er særligt tilpasset til transport af f.eks. tunge minigravere eller andet kompakt og tungt materiel. Med det fuldsvejste og varmgalvaniserede chassis, får du den helt optimale kombination af ekstrem styrke og uovertruffen holdbarhed i en trailer der holder til det hårde arbejde – 365 dage om året!

GX & GD-serien byder på nogle fleksible og alsidige trailere, der både kan bruges til transport af maskiner, men som samtidig giver mulighed for at køre med diverse materialer, affald og andet gods der kræver god plads. Her fås en multianvendelig trailer med mulighed for montering af f.eks. gittersider og andet praktisk udstyr.

Med en ny Ifor Williams trailer får du nogle af de bedste maskintrailere på markedet, med tilpasningsmuligheder og udstyr der dækker de fleste behov – uanset hvilken maskine du skal køre med – og så med helt op til 2.900 kg i nyttelast!

Viser 1–9 af 23 resultater