Horsens Trailercenter - Hattingvej 74 - 8700 Horsens

Cargotrailere

Ifor Williams Trailer udvalg af cargotrailere spænder over en bred vifte af muligheder. Alle Ifor Williams cargotrailere på nær BV64 modellen fås med en praktisk kombinations rampe-døre løsning. Dette betyder, at du både får en læsserampe og sidehængslede døre i én. Denne løsning er ganske praktisk, da man på den måde både kan komme til at læsse traileren med med f.eks. en truck eller ved hjælp af rampe køre tingene ind. Endvidere er fronten på traileren lavet spids for at mindske vindmodstanden og optimere kørslen.

Når dørene er slået ned som rampe på Ifor Williams cargotrailere, er den kraftig nok til, at du f.eks. kan køre  en minigraver ind i traileren. Cargotrailerne fra Ifor Williams leveres herudover med en masse udstyr som standard, blandt andet praktisk frontudgang, lasteskinner i begge sider og reservehjul, samtidig med at der er masser af muligheder for ekstraudstyr. Alle trailerne leveres selvfølgelig med Ifor Williams unikke Paraflex undervogn.

Den lukkede trailer fra Ifor Williams fås i flere længder, bredder og højder, og med de mange udstyrsmuligheder bliver det ikke svært at finde en lukket trailer til lige det du har brug for!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.