Horsens Trailercenter - Hattingvej 74 - 8700 Horsens

Hobby-Let Erhverv

Ifor Williams Trailers har et meget bredt udvalg af ladtrailere til hobby eller Let Erhverv. Alle modeller med 1000 kg, totalvægt leveres også med bremser og vores unikke Paraflex undervogn. Her hos Ifor Williams finder du uden tvivl den rigtige trailer til den rette opgave. Alle Ifor Williams ladtrailere er designet med både det private formål som det lette erhvervsformål for øje.

Vi har 3 forskellige ladtrailer serier.

Eurolight serien: Er en lille stærk ladtrailer med en totalvægt på 1000 kg. Denne serie er en multitrailer, med et meget alsidigt design, designet til erhvervs brugere, der kører med små maskiner og køretøjer.

P-serien: Er en lille kompakt og meget praktisk trailerserie med utallige anvendelsesmuligheder. P-serien fås med en totalvægt på 500 kg., 750 kg. eller 1000 kg., og er designet til privat brug og lette erhvervsopgaver.

Q-serien: Er en kompakt, praktisk, og robust trailer designet med både landbrugets og byens brugere i tankerne. Q-serien fås i en Off-Road model og en On-Road model. Off-Road modellen kan ikke indregistreres til kørsel på offentlig vej. Begge modeller kan trækkes af en familie bil eller af en quad bike.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.