Horsens Trailercenter - Hattingvej 74 - 8700 Horsens

Ifor Williams LT146 Ladtrailer – 2000Kg – Prisen er ekskl. ekstra udstyr

Ladtrailere

Ifor Williams Trailers har et meget stort og bredt udvalg af ladtrailere med en totalvægt på over 1.000 kg og helt op til 3.500 kg.

Hos Ifor Williams finder du uden tvivl den rigtige trailer til den rette opgave. Alle Ifor Williams ladtrailere er indbegrebet af fleksibiliteten, fra håndværkere, til tagdækkere, til gartnere, til små virksomheder, til de lokale myndigheder har de alle fundet, at Ifor Williams Trailers serie af ladtrailere kan bære både tunge og omfangsrige laster med lethed.

Alle LM ladtrailer modellerne er bygget på et fuldsvejst varmegalvaniseret stålchassis, med faste aksler og Ifor Williams unikke Paraflex undervogn, med parabolske fjedre. Ladtrailerserien er normalt forsynet med 2 aksler, men der kan tilkøbes en 3. aksel, for at få den optimale kørsel med bestemt grej.

Ladtrailere fra Ifor Williams har mange anvendelsesmuligheder og kan fås i et hav af udstyrsvarianter. Her kan blandt andet nævnes fuld bredde rampe på 1.80 m., gittersider samt løse slisker. De mange ladstørrelser og muligheder for udstyr gør det nemt at skræddersy en ladtrailer til netop din transportopgave.

Viser 1–9 af 17 resultater